2018-05-10 11:42:16• hírek • Bede Emőke

Látványos tűzijáték koronázza meg a városnapokat

Az eddigi években már megismert minőségre számíthatnak azok, akik kilátogatnak az idei városnapok nagy fináléjára, a tűzijátékra.

Mint ahogy arról portálunknak Kotán Csaba, a fiatal szatmári látványtervező beszámolt, ebben az évben egy igazán modern show-val örvendeztetik meg a közönséget. Az idei tűzijátékot az Alexandru Stanciu pirotechnikai mérnök által irányított Bi As Group valósítja meg, a show fő inspirációs forrása pedig a brokát néven ismert szövet lesz, melyről azt érdemes tudni, hogy legtöbbször arany és ezüst színű fonalak segítségével díszítik.
 

A tűzijáték fényei ebben az évben a legnépszerűbb modern slágerekre járják majd táncukat az égen, de hogy mely számok is csendülnek fel pontosan, maradjon meglepetés. Annyi azonban bizonyos, hogy a teljes élményért az újközpontból kell nézni majd a fényparádét, ugyanis több speciális effektet is beépítettek az idei produkcióba.
 

Érdemes lesz tehát kilátogatni az idei városnapokra. Nem csak a tűzijáték, de a fellépők miatt is. Színpadra áll többek között az Edda, a The Carbonfools, a Holograf, a Cargo, és a Carla’s Dreams, úgyhogy a zenei paletta igencsak színes, mindenki találhat ízlésének megfelelőt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: